Hvordan du forbedrer din computer, AOS Sikkerhed

/, Windows/Hvordan du forbedrer din computer, AOS Sikkerhed

Hvordan du forbedrer din computer, AOS Sikkerhed


I disse dage, er hackere altid online  og på udkig efter sårbare computer-systemer, som de kan udnytte. Dette er en af grundene til IT-sikkerhed er så vigtigt for både privat personer og virksomheder. Hackere gør dette for en række årsager. Nogle hackere gør det for at udnytte folk og deres oplysninger, andre gør det for vise for F. eks virksomheder at de har en dårlig sikkerhed i deres infrastruktur.

 

Brug din Firewall

De fleste operativsystemer kommer med indbyggede firewalls, der kan bruges til at forbedre computerens sikkerhed. Men ikke mange mennesker ved, hvordan du bruger deres firewalls korrekt. En firewall med utilstrækkelig indstillinger kan nemt brydes af hackere. Dette er en af grundene til det er så vigtigt at lære, hvordan du konfigurerer din firewall med de korrekte sikkerhedsindstillinger.

AOS sikkerhed

Lær om din computer, AOS Entry Points

Indkørsler er meget lig døre der en hacker kan bruge til at få adgang til dit system. Ved at lære om alle de indgangssteder din computer har, vil du være i stand til at forbedre din computer, AOS sikkerhed og forhindre hacking forsøg på dit system. Men de fleste computere har talrige indgangssteder, og det kan være svært at lære om dem alle. Det er her sikkerhed eksperter kan hjælpe dig. Dette er især vigtigt, hvis du kører et lille netværk i din virksomhed.

Forøg din bevidsthed

 

Hacking er nu en uheldig del af den verden vi lever i. Det er en af grundene til, at du skal gøre alt, hvad du kan, for at lære om hacking og computer sikkerhedsforanstaltninger. Selv hvis du ikke er en teknisk kyndig person, kan du stadig holde din computer sikker ved at lære om vigtigheden af sikkerhedsopdateringer, program patches og anti-virus software. Der er mange nemme at bruge værktøjer til rådighed på markedet i dag, alt du skal gøre er at lære, hvilke emner, du har brug for og hvordan du bruger dem effektivt.

Afprøvning af dit netværk, AOS SikkerhedUdførelse et angreb, og penetration test er en meget god måde at analysere sikkerheden i dit netværk. Denne metode anvendes til at identificere potentielle svage punkter i din computer netværk. Når du identificere huller, kan du så begynde at gennemføre særlige foranstaltninger for at gøre dit netværk sværere at knække.

Brug adgangskoder

Dette er en af de enkleste og mest effektive måder at gøre dit system mere sikkert. Lær hvordan du opretter stærke adgangskoder, der er svære at knække. Dette vil gøre dit system meget vanskeligt at hacke og få adgang til. Du bør også gøre det til en vane at ændre din adgangskode hver anden måned eller deromkring. Velskabte passwords gør brug af både tal og bogstaver for at gøre det vanskeligere for ubudne gæster at logge ind på din computer.

Overvåg din Enhed Services

Dit system bruger mange enheder og tjenester, til at arbejde ordentligt. Men nogle af disse tjenester udgør en betydelig sikkerhedsrisiko for dit system. Du bør deaktivere tjenester, som du ikke behøver at minimere risikoen for en person bryder ind i dit system.

Brug Anti-virus software

Der er mange pålidelige anti-virus software-pakker på markedet i dag. Dette er en af de bedste måder at forbedre din computer, AOS sikkerhed mod virus, trojanske heste, orme, bots, og hackere.

By |2017-03-10T20:35:36+02:00maj 30th, 2011|Alle indlæg, Windows|2 Comments

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

2 Comments

 1. Videoovervågning 3. september 2011 af 09:39 - Svar

  Jeg foreslår at du kommer på et websted, hvor der er en masse oplysninger om et tema interessant dig.

  • admin 3. september 2011 af 17:48 - Svar

   Hi.

   HVad mener ? Og hvilke websites?

   ./kcasper

Læg en kommentar