Her er de typiske tegn på virus i Windows !

/, Windows/Her er de typiske tegn på virus i Windows !

Her er de typiske tegn på virus i Windows !

tegn på virus

Herunder har jeg samlet en liste over de typiske tegn på virus. Det er simpelt at huske hvis man bruger en computer tit, men for computer brugere der kun bruger deres computer, til f.eks at tjekke e-mail en gang om ugen, kan det hurtig blive svært at vide, hvad kendetegnende kan være. jeg har derfor samlet denne liste, som hurtig giver dig et overblik over tingende.

 Falske programmer

1. Hvis skærmen fyldes med mærkelige popups, reklamer i nye vinduer, vinduer, der fortæller, at PC’en er angrebet af virus mm., er det typisk spyware eller et falsk antivirusprogram, som f. eks kan være blive installeret igennem en hjemmeside eller en e-mail.

2. Kører PC’en pludseligt meget langsomt er dette typisk et tegn på virus, eller en orm eller en trojaner eller anden malware.

3. Hvis dine program på computeren ikke længere vil starte er det også et tegn på virus og malware.

4. Hvis din forbindelse til Internettet er begyndt at blive meget langsomt. Skyldes det oftest fordi der findes malware på PC’en. Malware kan bruges til at skabe forbindelse fra din computer til store botnet, hvor bagmændende kan få adgang til at sende e-mails, eller spamme eller være medhjælplige til at cracke password osv.

Hiv computeren af internet!

5. Lige pludselig dukker der hjemmesider op på computeren, som brugeren ikke selv har tilgået i browser feltet, dette er også et typisk tegn på computeren er under angreb. De hjemmesider der bliver åbnet er linker typisk til malware og virus, og der er derfor vigtigt at gå offline og fjerne malware/virusen, for ikke at blive ydeligere ramt.

6. Forsvinder data på computeren? det kan eksempelvis være billeder, e-mails og programmer eller andet, skal computeren gennemtjekkes for virus, da det typisk tyder på der er blevet oprettet en bag indgang til din computer, hvilket giver udvikleren af softwaret fuld adgang til dit system.

7. Antivirus programmet er forsvundet og firewallen er slået fra – et andet meget sikkert tegn på, at Pc’en har software installeret, som inaktivere alle sikkerhedsmekanismer på computeren.

 

Kinesiske og russiske tegn?

8. Hvis skærmen bliver mindre og mindre brugervenlig og ikke ligner sig selv, eller bliver fyldt med kinesiske eller russiske tegn er dette meget sikkert, at computeren er blevet ramt af malware.

 

By |2017-03-10T20:35:34+02:00oktober 26th, 2011|Alle indlæg, Windows|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar