Gendan slettede filer i Windows: Brugervenligt program

/, Software, Windows/Gendan slettede filer i Windows: Brugervenligt program

Gendan slettede filer i Windows: Brugervenligt program

Har du mistet nogle vigtige filer på din harddisk, eller måske kommet til at slette filer?. Det er muligt at gendan slettede filer på en harddisk, så længe de slettede filer ikke er blevet overskrevet med ny data.

En harddisk sletter ikke nødvendigvis dine filer når du sletter dem, den sætter derimod området som ledigt. Når området er sat til ledigt, vil det senere blive overskrevet med nye filer. Inden området er blevet overskrevet igen, er der størst muligt for at kunne gendan slettede filer.

Det optimale vil være at stoppe med at arbejde på harddisken/Computeren, så snart man opdager datatab, for ikke at forværre situationen. Den bedste løsning er at installere Recuva,på et andet drev. På den måde undgår du at installationsfilerne overskriver de slettede filer. Recuva kan genskabe stort set alle fil formater og der er mulighed, for at søge specifik efter for eksempel billeder.

Krav for genskabelse:

Der er stor mulighed for at kunne genskabe data på en harddisk med recovery programmet, hvis det skyldes et af nedenstående punkter

  • Formateret harddisk
  • Slettede filer
  • Ødelagte filer
  • Ødelagt filsystem
  • Raw harddisk (Intet filsystem)
  • Partition recovery

Gendan slettede filer på disse enheder

Med dette recovery software, har du mulighed for at genskabe filer fra Harddiske, Computer, USB harddisk, Usb nøgler, Kamera, Mobiltelefoner og memory cards. Alle disse enheder fungere stort set på samme måde og det er derfor også en mulighed at genskabe filerne på disse enheder. Man tilslutter blot enheden til computeren og starter en drev skan.

Med Recuva softwaret har man med få klik mulighed for at genskabe slettede filer, genskabe partitioner og genskabe filer fra Raw harddiske uden fil system. Programmet er utroligt brugervenligt man vælger blot den harddisk, man ønsker at genskabe filer på. Derefter skanner programmet harddisken igennem for slettede filer der kan genskabes.

Når skanningen er afsluttet vil der blive vist en liste over mulige mapper og filer, som kan genskabes. Gendan slettede filer blot ved at sætte et flueben og derefter klik på Recover for at starte genskabelsen af filen eller filerne.

Vigtig! Husk at gendanne filerne til en ny harddisk eller usb nøgle, så du ikke risikere at overskrive de filer du prøver at genskabe!.

Få ydeligere hjem til genskabelse af filer med Recuva her

By |2017-03-10T20:35:21+02:00februar 2nd, 2014|Alle indlæg, Software, Windows|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar