Første glimt af de nye funktioner i Windows 8

/, Mobil, Windows/Første glimt af de nye funktioner i Windows 8

Første glimt af de nye funktioner i Windows 8


Første glimt af Windows 8

 Windows 8 har været et meget omtalt emnet i de sidste mange måneder, men som det var tilfældet med Windows 7, er Microsoft temmelig tavse om, hvad Windows 8 kommer til at indeholde.  Har dog hurtig information opstået i løbet af de sidste par uger. Her er en gennemgang af præcis, hvad vi ved på dette punkt om Windows 8. Microsoft har dog været ude med noget information omkring hvad Windows 8 kommer til at indeholde. Her er en gennemgang af præcis hvad Microsoft har oplyst omkring Windows 8 på dette tidspunkt.

Cross-platform styresystem
Microsoft har udviklet Windows NT til at køre på både x86-systemer og Alpha maskiner – og senere på Itanium. Ifølge branchens rygter, har denne multiplatform ikke forandret sig. Faktisk vil Windows 8 kører ikke kun på Intel-chips, men også på ARM-processorer, som er populære i tablet-enheder, mindre netbooks og andre bærbare enheder.

Nye eller forbedret brugergrænseflade
Windows 7 blev kendt vidt og bredt som en bedre måde at bruge en computer, ligesom den positive opmærksomhed, som Mac OS X har modtaget over de seneste par år. Siden da har Microsoft gået på at udvikle andre interessante brugergrænseflader (UIS), såsom Kinect og Windows Phone 7 operativsystem Metro UI, som også har trukket positive anmeldelser. Forvent at se forbedringer og glimt af de to UIS, sammen med iterative forbedringer.

Internet Explorer 10
Selvom Internet Explorer 9 netop blev frigivet for et par måneder siden, så arbejder IE-holdet hårdt på den næste version af Microsofts browser, en af hjørnestenene i Windows 8. IE10 forventes at have øget understøttelse af HTML 5 standarden og forbedret kompatibilitet for centrale Cascading Style Sheets(CSS) og egenskaber, såsom gradienter og en fleksibel boks layout. Et touch interface følger også med, da de fleste funktioner i Windows 8 vil have multi-touch-funktionalitet.

 

Forbedret sikkerhed
Hver version af Windows-operativsystemet har inkluderet forbedret beskyttelse mod både lokale og eksterne angreb, og det ser ud til Windows 8 ikke skal være nogen undtagelse. SmartScreen – den intelligente fil filter som findes i Internet Explorer 8 og 9 – bliver implementeret direkte til Windows-filsystemet, hvilket vil beskytte brugerne imod at starte potentielt farlige filer.

Historie Vault
I lighed med Apples Time Machine funktion er Microsofts historie Vault en ny indbygget funktion i Windows 8. Apple introducerede Time Machine i 2007 for at sætte sit OS til automatisk at lave kopier af vigtige data filer med jævne mellemrum, og gøre dem tilgængelige for let og hurtigt genskabelse. Historie Vault i Windows 8 giver brugerne mulighed for backup til eksterne drev eller til network-attached storage (NAS) drev.

Operativsystem Application Store
Microsoft er i lighed med de nyere Mac App Store, og den noget ældre iOS App Store fra Apple ved at gøre software-indkøb og overførsler muligt direkte fra Windows-brugergrænseflade.

Små ekstra funktioner i Windows 8
Ud over de store Windows 8 højdepunkter indtil videre, kan følgende mindre funktioner fange slutbrugerens opmærksomhed:

 

■ Hurtigere installation
■ Indbygget PDF-læser
■ Mulighed for at montere ISO-filer mappe til filsystemet
■ “Gendan fabriksindstillinger” funktion til at vende tilbage til en ren tavle
■ Integration Microsoft Kinect direkte med Windows (og ikke kun Xbox)
■ Integration med Windows Live ID-tjenesten
Microsoft stadig i udviklingsstadiet med Windows 8, men den forventede udgivelses dato er sat til i løbet af næste år 2012.

 

By |2017-03-10T20:35:35+02:00juli 27th, 2011|Alle indlæg, Mobil, Windows|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar