Find Office Key (Produkt nøgle) med dette gratis program

/, Backup, Office, Windows/Find Office Key (Produkt nøgle) med dette gratis program

Find Office Key (Produkt nøgle) med dette gratis program

Geninstallation af Windows operativsystemet er en relativt simpel opgave, hvis du har gjort dit hjemmearbejde, før du begynder re-installationen. Computer eksperter anbefaler altid backup af vigtige filer såsom dokumenter, billeder og andre filer fra skrivebordet til et sikkert sted, før du begynder reinstallationen af comptuteren.
Derudover er det også vigtigt at have en backup af produktnøgler i til dit Windows-operativsystem, Microsoft Office og anden software, som du planlægger at installere efter endt re-install processen.

Man kan i de fleste tilfælde finde produktnøgler til Windows på et label i bunden eller toppen af computeren.Find Office produktnøgler står placeret på indersiden af produktkassen.windows office produkt nøgle

Men Windows aktiveringsnøgle og Office-produktnøgle er også gemt i registreringsdatabasen, og heldigvis kan de inddrives ved hjælp af et tredjeparts-software. Heldigvis findes der en masse gratis programmet på market, som kan klare opgaven med få klik.
I denne artikel, vil vi gennemgå et gratis værktøj ved navn ProduKey der giver mulighed for at udtrække Office 2010-produktnøgle fra Windows registreringsdatabasen i et snuptag.

ProduKey er et lille hjælpeprogram til Windows 7 og Vista operativsystemer som kan finde Office 2003, Office 2007 og Office 2010-produkt nøgler. Download og kør hjælpeprogrammet for at kunne se dine produkt nøgler. Det bedste er, at det er en standalone(portable) værktøj, som kan kører uden det kræver installation.

Som du kan se er dette værktøj er også i stand til at finde Windows-produktnøgle. Man kan også bruge ProduKey til at se produktnøglen Exchange Server og SQL Server installeret på din computer. Den nuværende version af ProduKey understøtter ikke anden software end ovennævnte.

Hent ProduKey

By |2017-03-10T20:35:23+02:00juni 2nd, 2013|Alle indlæg, Backup, Office, Windows|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar