Find EDU backlinks til din hjemmeside

/, Google, Homepage, SEO/Find EDU backlinks til din hjemmeside

Find EDU backlinks til din hjemmeside

At find eller oprette Edu backlinks til dit websted er en vanskelig og tidskrævende opgave, men det er en yderst værdifuld metode inden for SEO. For at illustrere:.. Hvis et .com backlink var en Toyota Corolla, ville et edu backlink være en Lamborghini Gallardo. Der er to grunde til denne enorme forskel:. Først edu backlinks er de mest vanskelige at opnå og for det andet, selv når edu hjemmeside har den samme pagerank som en normal hjemmeside. EDU backlinks vil give dig flere point hos Google og det kan nemt medføre bedre SERP på dine søgeord.. Google lægger mere værdi og tillid ind i edu backlinks, fordi de er klassiferet som unikke og kan kun oprettes af uddanelsessteder og organisationer. Search Engine Optimization (SEO) link building er afgørende for ethvert websted, blot fordi et websted har behov for indgående links til at vokse site authority. Det er endda blevet hævdet, at 1. Edu backlink har samme værdi som 100. Com backlinks! At få site authority er vigtig, fordi jo højere dit websted autoritet er, jo højere op vil du blive placeret i SERPs generelt. Denne artikel vil give dig 3 hvide hat SEO tips til at få edu backlinks til din hjemmeside.:

 

  • -Post relevante kommentarer i universitetets blogs,
  • -Oprettelse konti og kommentere på universitetet fora,
  • -Skriv kvalitetsindhold, som professorer og / eller studerende kan være interesseret i at benytte/læse kommentarer op universitet blogs

Den mest ligefremme måde at få de eftertragtede Edu backlinks er at skrive kommentarer på universiteternes blogs. Det første skridt er at søge efter. Edu blogs, der relaterer til din niche. Som sædvanlig er Google Search vores bedste ven til dette. Begynd ved blot at søge med nedenstående sætning:

Find edu backlinks via Google

site:. edu

edu backlinks

 

Søgeresultaterne vil give dig alle. Edu site på internettet, som er indexeret af Google. Som du kan se på billedet herunder, kan denne søgning være en smule bred for dine planlagte aktioner. Derfor vil den næste søgning være mere specifik omkring dit søgeord

site:. edu “blog”

site-edu-backlinks

Denne søgning vil give dig alle universiteter websted, der har en blog sektion. Her kan du være i stand til at finde gode resultaterne og måske endda finde en relevant blog at kommentere på. Men mens antallet af resultater er blevet betydeligt mindre, 63.200.000 så er der stadig for mange resultater til man kan finkæmme dem alle, hvis du spørger mig. Den sidste søgning, jeg vil foreslå dog er at finde store universitets blogs som er relateret til din niche:

 

“Søgeord” + inurl: blogsite:. Edu

inurl-edu.backlinks

Bingo! Ved at indsætte et søgeord relateret til din niche i “søgeord” sektionen af ​​ovennævnte søgning, så vil du i høj grad kun fokusere dine søgeresultater og bedre endnu, er dine resultater blevet skræddersyet til dit søgeord. Herfra er det dit job at finde de bedste blogs og blog indlæg relateret til din branche og sende kvalitets og relevante kommentarer til dine edu backlinks

 

Hvis du virkelig ønsker at pisse dine konkurrenter af, eller hvis du blot ønsker udspionere deres backlinks, bør du undersøge og forhåbentlig kommentere. Edu blogs, hvor din konkurrent har backlinks. Den bedste måde at gøre dette på er at Google:

 

Linkdomain: “Konkurrent URL” site: edu

 

Her vil du finde den nøjagtige placering af hver. Edu backlink, at din konkurrence har erhvervet. Du kan bruge dette til at kommentere den samme artikel eller find inspiration til fremtiden. Edu backlinks søgninger.

 

Når du har fundet en god blog, er det nemt blot at skrive en generisk kommentar som “God artikel!”, Håber ejeren af ​​bloggen vil acceptere dit indlæg, og du vil magisk have en stor. Edu backlink. Dog vil din succesrate være meget højere, hvis du kommentere med indsigtsfulde udtalelser og store og nye oplysninger om emnet. Som en side bemærkning for begyndere backlinkers, så sørg for dit “navn” i din kommentar er dit brand navn i stedet for dit rigtige navn. Du ønsker ikke at finde dig selv efter ugers hårdt arbejde backlinking med hundredvis af backlinks med “Sarah” som anker tekst, tro mig! Samlet, du virkelig ønsker at indsnævre en liste over relevante universiteter blogs og tilføje kvalitets kommentarer, som ikke gør ejeren uroligt for du kun kommer for at få et edu backlink
Oprette konti på University Forums

Hvis du ønsker at benytte en genvej til at få. Edu links, mens du stadig opholder hvid hat, vil jeg foreslå at oprette en konto for et universitet forum sektion.. For at finde edu websteder, hvor du kan potentielt tilmelde dig en konto, skal du søge på følgende:

 

site:. edu “Log in / create account”

 

Mens nogle af disse steder ikke vil tillade mennesker uden universitetets e-mails til at oprette konti, er det værd at gå gennem listen for at finde dem, der gør. For eksempel, i min søgning var det første link på Google åben for registering med alle e-mail adresser. Når jeg skriver på disse forums, vil jeg modtaget en yderst værdifuld. Edu backlink. Igen, sørg for dine indlæg ikke er spam, da den højst sandsynligt ikke vil blive godkendt eller vil blive fjernet kort tid efter de er udgivet. Prøv at finde forums, der er centreret om din niche, så du vil levere oplysninger, der vil være nyttig for dem, der læser og reagere på forummet.

 

Skriv gode kvalitetsindhold for studerende

I sidste ende. Den bedste måde at få fat i edu backlinks er at skrive kvalitet indhold. Der et par måder, du kan skrive dette indhold og få universiteterne til at lægge mærke til det. Først skrive indhold, der har at gøre med din niche, men indeholder også enhver form for ny opdagelse, aktuelle begivenhed, eller endda noget lignende miljøet. For eksempel, hvis du sælger stofbleer så er universiteterne ikke interesseret i at udgive noget af dit indhold i artiklerne. Men hvis du vipper din brik på genanvendelige bleer og hvordan det kunne redde planeten, kan du bare fange opmærksomhed af en miljøvidenskab lærer, der ville udgive din artikel på universitetets miljøvidenskab blog.

 

En anden tilgang kan du tage, når du skriver indhold er at komme op med noget nyt. En god måde at få backlinks er at være den første på noget i dit område. Hvis du er en læge, kunne du skrive om en teknik, der virkede på din patient, men der er ikke mange mennesker der har kenskab eller har brugt metoden før. Hvis du er en advokat, kan du kan skrive om en banebrydende sag, som du har været involveret i. vinkel til at tage for dit indhold.Mulighederne er uendelige, og det er op til dig at finde en det der viker for netop dig.

 

Når dit indhold er skrevet og perfektioneret, så gælder det om at få din kvalitet indhold på. Edu siterne. En fantastisk måde at gøre dette på er gennem de studerende bloggere. Mange store universitet blogs håndteres af teknisk dygtige studerende, der er konstant på udkig efter interessante ting at skrive om. Nutidens elever er så i kontakt med teknologi, så de ofte har meget høje konverteringer. Der er et par grunde til dette. Først, læsning og deling af oplysninger på nettet føles naturligt for dem, fordi de er vokset op i den digitale tidsalder. For det andet er de konstant tilsluttet hvilket normalt betyder, at de vil se dine e-mails og straks reagere. Endelig så nyder de at skabe nye og spændende indhold til deres blog, hvilket betyder, at hvis du sender godt indhold, vil det højst sandsynligt tilføje din artikel til deres blog.

 

Hvis du er heldig, vil deres kontaktoplysninger være på bloggen. Hvis ikke, er der et par tricks, du kan prøve for at finde deres e-mail-adresse. Først vil nogle gymnasier har en elev bibliotek, hvor du kan søge efter dine e-mailadresser. En anden metode er at bruge et online værktøj kaldet MailTester. MailTester giver dig mulighed for at indtaste en e-mailadresse og kontrollere hvis adressen faktisk eksisterer på en server. Dette kan du kalde gætte leg: de fleste gymnasier bruger en kombination af en studerendes for-og efternavn. Så jeg ville tjekke et par kombinationer og se, om en af ​​dem rent faktisk eksisterer. Hvis den findes, er det nok den person, du leder efter. Endelig er der ingen skam i at nå ud gennem sociale medier. Facebook og Twitter er gode måder at finde de studerende, da næsten alle sammen er forbundet via en kilde . Jeg vil også prøve LinkedIn til dette skridt. Grunden til dette er fordi de studerende, der ikke har en LinkedIn sandsynligvis vil have et mindre antal tilslutninger og din besked vil nemt stikke ud.

 

Til slut, at følge et par enkelte trin kan give dig god kvalitet edu backlinks. SEO link building er et meget vigtigt skridt og bør ikke overses. Da. Edu backlinks er så værdifuld søgemaskinernes i øjnene. følg de trin, der er herude de kan virkelig hjælpe på dine søgemaskine placeringer. Husk, at den bedste og nemmeste måde at få dit websteds link på en. Edu site er at kommentere universitetets blogs, som på en eller anden måde skal være relateret til din niche. Husk at finde gode blogs ved hjælp af koderne anført ovenfor, og ved at udspionere din konkurrents backlinks. Edu backlinks ved at oprette konti og kommentere på universitetet forums. Det er lidt hårdere at finde gode forums, der vil tillade dig at lave en konto uden et universitet e-mail, men ikke desto mindre kan de findes. Endelig den mest ægte måde at få. Edu backlinks er at skrive godt indhold. Det kunne være om noget nyt og banebrydende, at en universitetsstuderende eller professor ville være interesseret i. Approach elever og lærere med virkelig god kvalitets indhold, og du kan være heldig at få din artikel offentliggjort på et universitet blog, hvilket vil være det bedste edu backlink du kan fp. Overordnet er det vigtigt at huske på. Edu backlinks er yderst værdifulde og bør ikke overses i din SEO-strategi.

By |2017-03-10T20:35:24+02:00marts 14th, 2013|Alle indlæg, Google, Homepage, SEO|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar