Fejlsøgning windows 8.1 – Løs problemet selv!

/, Software, Windows/Fejlsøgning windows 8.1 – Løs problemet selv!

Fejlsøgning windows 8.1 – Løs problemet selv!

Vi oplever at flere og flere får Windows 8.1 og det der derfor på tide med en artikel omkring fejlsøgning i Windows 8.1. Windows 8.1 er blevet smartere og Microsoft har også valgt at investere lidt flere funktioner under fejlsøgning. De fleste problemer kan løses med Windows 8.1 uden behov for bootup i safe mode.

Microsoft har gjort windows 8.1 smartere med en masse nye værktøjer og hjælpe vejledninger som kan diagnosticere og løse problemer. Disse værktøjer gør det muligt for alle brugere uanset niveau at fejlsøge i Windows 8.1. Windows troubleshooter kan hurtigt og nemt løse de mest kendte problemer i Windows.

Fejlsøgning Windows 8.1 Troubleshooters

Start med at åbne troubleshooting(Fejlsøgning) i Windows. Det gør du nemmest ved at trykke på WindowsTast (Start menu) og skriv fejlsøgning (troubleshooting) for at søge.

Vælg det første resultat Fejlsøgning (Troubleshooting), programmet åbner hvor du starte fejlsøgning på programmer. Main interfacet i fejlsøgning indeholder følgende kategorier: Programme, Hardware og Sound, Netværk og Internet og System og SIkkerhed.

fejlsøgning windows 8.1

Som du kan se er det rimelig mange forskellige fejlsøgnings metoder. Der findes mange automatisk fejlsøgning i Windows 8.1 som nemt kan løse dit problem. Der er blandet andet mulighed for løsning af: Internet problemer, printer problemer, lyd problemer, Windows update problemer og en masse andre metoder som ses på listen. Dobbelt-klik på metoden der skrive dit problem

Alle disse fejlsøgnings metoder indeholder en Advanced knap i bunden af funktionen. Det er en god ide at efterlade Udfør reparation automatisk, Tryk også på Kør som administrator. Kør som administrator tillader windows to finde flere forskellige fejl.  Tryk derefter Next for at starte automatisk fejlsøgning i Windows 8.1. Hvis du eksempelvis kørte Printer fejlsøgning, tjekker Windows for fejl på print spooler servicen og søger efter printer med fejl.

Du kan klikke på Se detaljeret information, for at se præcis hvilken fejl Windows har fundet på den valgte enhed.

Hvis Windows troubleshooter ikke kan fixe dit problem, så skal du overveje at finde værktøjer der kan teste din form for hardware.

By |2014-08-18T21:05:42+02:00juli 14th, 2014|Alle indlæg, Software, Windows|Kommentarer lukket til Fejlsøgning windows 8.1 – Løs problemet selv!

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.