Download Youtube playlist – HD kvalitet

/, Google, Windows/Download Youtube playlist – HD kvalitet

Download Youtube playlist – HD kvalitet

 

Når du browser Youtube har du sikkert mødt og set disse såkaldte playlister. Youtube play lister kan laves af alle der har en bruger på Youtube, man kan vælge om de skal være offentlige eller privat playliste. Disse playlister kan indeholder rigtig mange videoer og det kan godt tage lang tid at hente dem enkeltvis, hvis vis man vil have mulighed for at benytte dem i Offline tilstand. Download Youtube playlist er derfor en god måde at downloade en komplet liste over indhold i en youtube playliste.

Her er en dejligt Windows værktøj, der kan hente hele videoafspilningslister såvel individuelt som i computerens Youtube videoer i MP4, AVI og FLV-format. Du er indsætter blot URL til download youtube playliste i programmet, og detefter vil programmet automatisk hente alle filmene i playlisten.

Vejledning…

Her er den komplette liste med trin, derfortæller dig hvordan du kan download youtube playlist.

1. Først hente og installere FreeYoutubeDownload.

2. Kør programmet og installer det på computeren

3. Kopier URL (Internet addresse ) til youtube playliste eller video

download youtube playlist

4. Åben programmet og tryk CTRL + V for at indsætte link i programmet

5. Vælg den mappe, hvor du ønsker at downloade videoer og tryk på download-knappen. Alle videoerne i afspilningslisten vil blive hentet en efter en og derefter blive placeret på din valgte placering til download youtube playlist

Den bedste ting ved dette gratis hjælpeprogram er, at du kan vælge de filformater (AVI, FLV og MP4) du ønkser at downloade din playlist i. Den eneste ulempe er, at du ikke kan genoptage din download, Hvis du vælger at stoppe den undervejs.

By |2017-03-10T20:35:26+02:00november 18th, 2012|Alle indlæg, Google, Windows|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar