Deaktiver og slet post revision i WordPress

/, Homepage, Wordpress/Deaktiver og slet post revision i WordPress

Deaktiver og slet post revision i WordPress

Benytter du WordPress på din hjemmeside og bruger du revision på dine posts?

Post revision i WordPress opretter versioner af indlæg, så du altid kan finde en tidligere version af din post og derudover kan man se hvem der senest har rettet indlægget. Hver version af en post bliver gemt i din database, og de indeholder hver især alt information samt data for den version. WordPress gemmer som standard alle versioner i alle post, det kan derfor hurtigt fylde din database op med unødvendig data, som kan være med til at gøre din database og WordPress hjemmeside langsom.

Hvis du er den eneste der udgiver indlæg på din WordPress hjemmeside, så kan det klart anbefales at deaktivere eller kun gemme 1-2 af post revisionerne. Du vil spare en masse plads og på den måde holde din database optimeret.

Jeg kan blandt andet nævne et eksempel fra oprydning af post revision på her på Vislo. Vi har på dette tidspunkt omkring 250+ posts udgivet og alle posts har været redigeret flere gange af den samme bruger. Som standard i WordPress vil alle redigeringer og ændringer i posts blive gemt, så man altid kan udgive en tidligere version af dine indlæg.

På billedet herunder kan du se størrelsesforskellen på vores WordPress database før og efter vi har udført en SQL query.

 

revision wordpress

 

Som du sikkert allerede selv har bemærket, så er størrelsen på WordPress databasen filen gået fra 23 MB og helt ned til omkring 8,4 MB. Jeg blev lidt overrasket første gang jeg brugte nedenstående SQL query, og havde slet ikke regnet med at mine revisioner kunne opfylde så meget plads i databasen.

 

WordPress slet revisioner med SQL query

Læs dette inden du udføre nedenstående vejledning på din WordPress database.
Lav en backup af din WordPress SQL database, før du udføre nedenstående. Det giver dig mulighed for gendanne din database, hvis noget skulle gå galt i processen.

 

 1. Tilgå din database( phpMyAdmin )
 2.Kopier nedenstående SQL query
DELETE a,b,c FROM wp_posts a LEFT JOIN wp_term_relationships b ON (a.ID = b.object_id)
LEFT JOIN wp_postmeta c ON (a.ID = c.post_id) WHERE a.post_type = 'revision'

3.Klik på fanen ‘SQL’ og paste ovenstående kode ind i Kør SQL-forespørgsel

slet post revision wordpress
4. Klik på ‘Udfør’ for at starte sletning af dine WordPress Post revisioner

Deaktiver WordPress post revision

Hvis du ikke ønsker at benytte post revision systemet i WordPress, så kan du indtaste nedenstående kode til din wp_config.php. Nedenstående kode deaktiver WordPress post revision så de ikke længere bliver oprettet og gemt i din database. HUSK! at tage en kopi/backup af din fil inden du tilføjer nedenstående kode.

1. Kopier koden herhunder

define('WP_POST_REVISIONS', false);

2. Paste koden ind i din wp_config.php fil under define

 

By |2017-03-10T20:35:24+02:00marts 11th, 2013|Alle indlæg, Homepage, Wordpress|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar