De 5 bedste AD blocker for Android

/, Android, Mobil, Nyheder, Sikkerhed, Top-software/De 5 bedste AD blocker for Android

De 5 bedste AD blocker for Android

Vi ved alle sammen at det flyder med reklamer på stort set alle hjemmesider. Udviklingen går hurtigt og mange online tjenester tilbyder nu en app for smartphone. Det er derfor vigtigt for de fleste online tjenester at bibeholde deres indkomst via reklamer, selvom brugerne nu benytter forskellige smartphones. Det er derfor at stort set alle gratis apps viser reklamer.

Hvis du som mange andre gerne vil slippe for reklamer, så kender du sikkert allerede til til AD blocker (reklame blocker) til computeren. Hvis du ikke allerede har en reklamer blocker til din computer, så kan du finde her.

Da reklamevisningen i gratis apps er steget gevaldigt, over det seneste stykke tid, så har de fleste tjenester valgt at udvikle deres reklame blocker(ad blocker) til Android og andre smartphones. Se de 5 bedste ad blocker for Android herunder:

 

De bedste AD Blocker for Android

 

5. TrustGo ad Detector

 ad-dector

Denne app skanner og beskytter enheden imod krænkelse af personlige oplysninger i reklame netværk. AD detector indeholder også antivirus og sikre blokering af diverse  trusler

 

4. AppBrain Ad Dectector

appbrain-ad-dectector

AppBrain Ad dectector blokerer alle på din Android enhed. Det blokerer som standard for push notifications, desktop icon, spam reklamer og beskytter imod krænkelse af personlige oplysninger.

 

3.  No Root Ad-Remover Lite

no-root-ad-remover

Dette er den eneste reklamer bloker tilgængelig på Google Play store, men blev desværre hurtigt fjernet af Google. Som navnet siger behøver denne apps ikke at du har en rooted telefon. Appen fjerner diverse reklamer i apps og mange tussende forskellige spil.

2. AdBlock Plus

ad blocker for android

Dette er en af de bedste og mest kraftfulde reklamer blocking værktøjer, som kan blokerer for reklamer i spil og apps. Denne App er ikke tilgængelig på Google Play store,  men du kan hente den på deres officielle hjemmeside. Det bedste ved denne app er at den kører i baggrunden og blokerer alle reklamer deres vises i apps og spil. Programmet virker både på rooted og ikke rooted telefoner. Hvis du dog benytter en rooted telefon, vil du have mulighed for at benytte flere funktioner i programmet.

1.      AdAway

 

Dette er en all-in-one løsning for reklame blockering. Denne apps kræver dog at din telefon er rooted. Du kan hente denne app direkte i/med din rooted telefon. Denne apps benytter hosts file for at downloade IP adresser og hostnavne. Denne app tilbyder også mulighed for at blokerer reklamer fra specifikke domæner, på denne måde blokerer du reklamer med AdAway.

 

Det var listen over de 5 bedste reklamer blokere for Android. Helt personlig kan jeg bedst lide ABP AdBlock Plus, da deres løsning er ekstrem brugervenlig også virker den også helt perfekt på både Android og i Windows. Håber du kunne bruge vores list for at få fjernet dine reklamer. Hvis du har andre apps du synes vi skal kigge nærmere på, så er du meget velkommen til at skrive en kommentar herunder.

By |2017-03-10T20:35:18+02:00februar 1st, 2015|Alle indlæg, Android, Mobil, Nyheder, Sikkerhed, Top-software|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar