BitTorrent Chat: Krypteret & serverløs P2P chat

//BitTorrent Chat: Krypteret & serverløs P2P chat

BitTorrent Chat: Krypteret & serverløs P2P chat

Firmaet bag BitTorrent arbejder hele tiden på at udvikle og forbedre deres BitTorrent protokol, for at bevise at protokollen ikke kun benyttes til online piracy. firmaets seneste produkt udvikling er resulteret i en ny sikker instant messaging service. Firmaet bag har været utrolig opfindesomme og kaldt deres nye produkt for BitTorrent Chat.

Produktet er netup nu i “Pre-alpha” i følge firmaet, hvilket betyder at servicen ikke er tilgængelig for offentligheden endnu. I øjeblikket er det bedste du kan gøre, er at tilmelde dig mailinglisten for at modtage meddelelser om BitTorrent Chat og hvornår det vil være til rådighed som beta version.

BitTorrent Chat aplha

BitTorrent chat

 

Den nye tjeneste vil naturligvis være afhængige af BitTorrent –protokollen, for at kunne levere beskeder over et krypteret peer -to-peer -netværk. Som en del af sin markedsføring hype har BitTorrent påpeget, at deres peer -to-peer chat ikke gemmer dine chat historik på en tredjeparts servere, i modsætning til chat platforme som Facebook eller Google.

” Our goal is to ensure that your messages stay yours: private, secure, and free” udtalte firmaet da de annonceret den nyeBitTorrent Chat service. Der skulle efter sigende kune være en ulempe, ved denne BitTorrent chat og ulempen er der kun hvis man ønsker at gemme sin chat historik. Hvorimod Facebook og Google tjenesterne tager sig af at sikkerhedskopiere dine data for dig og derefter gøre den tilgængelig på tværs af dine enheder. Afsløringen af BitTorrent Chat kommer, på grund af bekymringer om privatlivets fred efter afsløringerne om amerikanske National Security agenturets(NSA) overvågningsaktiviteter. BitTorrent påpeger også truslen for dataindbrud fra ondsindede hackere, så der er god grund til ikke at have sin chat historik liggende på tredjeparts-servere.

For alle der er bekymrede og ønsker at sikre deres instant messaging chat historik, så findes der allerede flere løsninger på market. Du kan bruge en multi- konto IM program som Pidgin og installere Off-the -record messaging plugin . På den måde kan alle brugere med en OTR -kompatibelt chat-klient chatte med dig over en krypteret kanal. Som standard er OTR beskeder ikke logget , men du kan konfigurere din chat -klient til at logge dinhistorik. Det andet alternativ er Cryptocat. Cryptocat er en chat platform, der gør det muligt at kryptere samtaler med andre Cryptocat brugere. Cryptocat er stadig under udvikling , så brugerne kan forvente mindre nedbrud.

BitTorrent Chat udviklingen følger introduktionen af ​​BitTorrent Sync , som er en distribueret fil sync tjeneste, der blev tilgængelige for offentligheden i juli.

By |2017-03-10T20:35:22+02:00oktober 1st, 2013|Nyheder|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar