Bedste WordPress seo plugin: Gratis

/, Google, Homepage, SEO, Wordpress/Bedste WordPress seo plugin: Gratis

Bedste WordPress seo plugin: Gratis

Måske den største fordel ved at bruge en WordPress blog er, hvor nemt det er at tilføje funktionaliteten via de mange tilgængelige WordPress plugins som er til rådighed. Der er mange gode plugins designet til at forbedre din søgemaskineoptimering (SEO) og side ranking. Når du tiltrække mere trafik til dit websted, så skal du også sørg for din internet udbyder har den rette størrelse båndbredde.

Bedste SEO Plugins

 

WordPress SEO plugin by Yoast

 

Dette er langt den mest populære SEO plugins WordPress SEO plugin med god grund. Det omfatter en bred vifte af SEO værktøjer og har gjort dem nemme at bruge.  Den viser SEO felter på hver side i din admin visning. Denne formular giver dig mulighed for at  udfylde alle de relevante tags(Søgeord) for denne side, herunder også titel, meta beskrivelse osv.

 

SEO side formen vil generer en report over sidens SEO, indeholdende specifikke forslag til ændringer der kan fortages for at forbedre on-page SEO. Den vil fortælle dig hvis du skal bruge mere indhold(Tekst) på siden, også tjekker den at du har dine søgeord med i overskriften.

Dette plugin vil også placere en color ranking status på hver side med rød, gul eller grøn. Det giver information om on-page SEO kvalitet. Når du kigger på listen over dine indlæg, vil der også blive vist en SEO status farve, så du hurtig kan få overblik over hvilke siden eller indlæg der kræver bedre SEO arbejde.

Dette plugin omfatter også andre SEO værktøjer som at skabe et sitemap, RSS, optimering og verificering af Google webmaster.

SEO Smart Links

 

Ud over de søgeord, dit websted linker fra er  det største værktøj for at forbedre din side ranking. Du ønsker at linke  til eksterne sites og links til andre artikler på din egen hjemmeside. Dette plugin gør det mange  gange lettere at skabe interne links på din WordPress blog. Værktøjet vil automatisk søge relateret indhold på dit websted og skabe forbindelser mellem de to artikler.

Du kan også identificere dine egne specifikke søgeord, som du ønsker at bruge til at oprette interne links.

Bad Links

Dette plugin gør det muligt at minimere den største skade på din SEO og side ranking resultater – dårlige links. Det er links, der peger på sider uden indhold. Disse form for links vil ødelægge troværdigheden af dit websted med Google. Denne plugin identificerer brudte links og giver dig et nemme værktøjer til at løse disse problemer.

 

smarte SEO – WordPress Plugin

Den nemmeste måde at optimere din wordpress hjemmeside for søgemaskiner!

 

yolink Search for WordPress

 

yolink Search for WordPress giver dig straks bedre søgning på din hjemmeside eller blog. Giver mulighed for kraftig indeksering teknologi yolink relevans-baserede resultater, plus et væld af ekstra funktioner som deler integrationer, søgeord highlight, Multisite søgning og relaterede artikler.

 

 

By |2017-03-10T20:35:27+02:00oktober 7th, 2012|Alle indlæg, Google, Homepage, SEO, Wordpress|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar