Outlook arkivfil glemt password – Genskab dit password for PST filer

/, Office, Software/Outlook arkivfil glemt password – Genskab dit password for PST filer

Outlook arkivfil glemt password – Genskab dit password for PST filer

Benytter du arkiv filer (PST filer ) for at opbevare dine email og andre Outlook information, men kan nu ikke længere få adgang til filen. Da du bliver prompted for adgangskode når du forsøger at åbne filen i Outlook.
Grunden til du bliver promtet for password er at arkiv filen blev oprettet med et password. Grunden til dette password kan være svært at huske, er fordi du ikke blive prompted for password, når arkiv filen er åben i Outlook.
Du vil først blive prompted for password, når du forsøger at åbne filen i en ny Outlook.

Outlook arkiv filer bliver for det mest brugt til opbevaring af gamle mail og andre Outlook objekter. Når en arkivering af færdig, vil man normalt ligge pst filen til side og først åbne den næste gang man har brug for information og indholdet fra den.
Imellem tiden kan man lykkeligt have glemt at man har angivet et password og på den måde løber du ind i problemer næste gang du forsøger at åbne filen i Outlook.

Der findes heldigvis masser af freeware programmer på market, som kan hjælpe dig med at genskabe koden til din arkiv fil, så du igen kan få adgang til din Outlook data.

 

Hvis du forsøger at tilføje en arkiv-fil(pst fil) med password i Outlook, vil du blive mødt med nedenstående vindue, som beder dig indtaste password. Her skal du også indtaste passwordet, som du kan genskabe ved at følge vejledningen herunder.

pst-password-glemt

 

Genskab password til Arkiv fil (PST fil)

For at kunne genskabe adgangskoden fra din arkiv fil, har du behov for et program som kan klare tingene for dig. Det program jeg benytter i denne vejledning er freeware, hvilket vil sige det er gratis at benytte.
Programmet hedder PstPassword og er udviklet af firmaet Nirsoft. Efter PstPassword er installeret, skal du blot pege på din .pst fil (Arkiv fil) og derefter får du vist 3 mulige password.

 

Vejledning til PstPassword

 • Download programmet PstPassword
 • Åben derefter programmet
 • Klik på File -> open
 • Find og vælg .pst filen
 • Noter derefter Password1, Password2, Password3
 • Åben Outlook
 • Tilføj pst filen til Outlook og start med at benytte Password1,
 • Forsæt med password1, 2, 3 indtil du får adgang til filen

Billedet her viser hvordan PstPassword ser ud, og hvordan de forskellige passwords er vist i programmet. Håber det lykkes for jer, ellers skal i være velkommen til at skrive en kommentar længere nede.

arkivfil glemt password

By |2017-03-10T20:35:25+02:00januar 30th, 2013|Alle indlæg, Office, Software|2 Comments

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

2 Comments

 1. Jens 27. marts 2016 af 18:05 - Svar

  Hej –
  Chrome blokerer programmet – er der en løsning på det??

  Mvh
  Jens

  • Casper Röder Erichs 27. marts 2016 af 18:28 - Svar

   Hej Jens

   Efter du har downloaded filen i Goole Chrome, så kan du trykke på vis alle downloads i bunden til højre. Derefter kan du vælge recover(genskab) malicious fil. Tryk derefter på recover alligevel for at acceptere download af filen.

   Mvh
   Casper

Læg en kommentar