Arbejder du på 2 computere? Her er løsningen på dit problem

//Arbejder du på 2 computere? Her er løsningen på dit problem

Arbejder du på 2 computere? Her er løsningen på dit problem

 

Arbejder du på 2 computere? 

Virksomheder og industrier overalt er meget afhængige af computere, da de bidrager til at forbedre arbejdsprocesser og kan bruges til at beregne ting hurtigere end mennesker. Når computer programmer bliver mere sofistikerede, er det vigtigt at bruge teknikker til at regulere og optimere computer programmernne og ressourcer mellem de forskellige enheder. Heldigvis kan KVM switch (KVM betyder Keyboard, Video og Mouse) hjælpe med at løse disse problemer.

 

Med KVM switche, er det meget lettere at benytte flere computere. En KVM switch fungerer som en hub, som gør det muligt for flere computere at forblive forbundet, således at et enkelt tastatur, skærm og mus er alt der behøves for at kunne arbejde på computeren. For virksomheder, der udnytter hundredvis af computere, såsom datacentre eller it-virksomheder, tilbyder en KVM-switch mange frynsegoder. Her er flere af dem:

 

Hardware Omkostninger

 

Normalt vil 100 computere betyder, at du har brug for 100 skærme, tastaturer, mus og alle de andre enheder, der kræves for et fuldt operationelt arbejdsplads. Medmindre du kan garantere 100 brugere til dine computere, eller kan du ende op brænde brænde alle dine penge af på skærme. En KVM-switch løser dette problem – da flere computere kan betjenes på én gang ved hjælp af blot et tastatur, skærm og mus, nødvendigheden af at købe alle enheder for hver computer behøves nu ikke længere, hvilket sparer på hardware omkostninger.

 

Effektiv udnyttelse af rummet

 

Computer optager meget plads og skaber hurtig et kabel rod. Adskillige tastaturer, skærme og mus til snesevis af computere har brug for en masse plads. Hvis du har et beskedent kontor med en stor del af computere, kan du spare en hel del plads ved at ændre den enorme skærm med KVM switche. Nu kan du udnytte den ekstra plads til flere arbejdsrelaterede formål.

 

Spar på EL regningen

Trods det faktum, at computere kan sættes op til at anvende mindre strøm,  og at de hurtig kan sparke din el regning helt i vejret. Hvis du ønsker at reducere din elregning, bør du overveje at købe en kVM switch, så du spare strøm på skærmen og de ekstra enheder der måtte være.

Øget produktivitet

Arbejder du på 2 computere?  Hyppig computer vedligeholdelse kan være krævende. Hvis revision og optimering af en enkelt computer tager lang tid, så kan det hurtig tage flere dage, hvis man har mange maskiner. Men med en KVM switch, kan du udfører planlagte operationer mere praktisk. Du behøver kun at tage dig af det samme tastatur, mus og skærm med KVM installeret.

By |2013-10-25T21:34:41+02:00august 19th, 2012|Alle indlæg|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar