Apples M7 bevægelsesfølsomme Coprocessor er hemmeligheden bag iPhone 5s

/, Mobil, Nyheder/Apples M7 bevægelsesfølsomme Coprocessor er hemmeligheden bag iPhone 5s

Apples M7 bevægelsesfølsomme Coprocessor er hemmeligheden bag iPhone 5s

Apple har et nyt trick i ærmet med iPhone 5s , der blev talt om på scenen under seneste Apple release begivenhed . Men effekten af Coprocessoren vil ikke kunne mærkes før senere hen , når det bliver fuldt udnyttet af tredjeparts udviklere. Helt Specifikt så taler jeg om M7 motion coprocessor som nu tager sig af belastningen af sporingsbevægelse og distance , også kræver den langt mindre batteri levetiden.

 

M7 er allerede en velsignelse for iPhone 5s uden nogen support af tredjepart apps – det gør iPhone mere intelligent i forhold til , hvornår den skal aktivere visse funktioner og når den skal lukke visse funktioner ned og spare strøm på batteriet. Det kunne eksempelvis være ved at tjekke mindre hyppigt for åbne netværk. M7 har også gjort det muligt at udvide det indbyggede batteri til sine øvre grænser , hvilket betyder at du får mere taletid end du ellers ville få ud af din enhed i standby stand.

 

Ud over at Apple tilbyder bedre strømstyring og effektivitet samt intelligent på den nye iPhone 5s er M7 også tilgængelig for tredjeparts udviklere. Det betyder store fordele for sundhed og aktivitet indfor tracker marked, da apps som Move eller Nike + software demoed under præsentationen vil være i stand til mere effektivt at opfange data fra iPhone følerne.

iphone 5s

M7 betyder at alle vil være i stand til at bruge en sensor som en Fitbit eller tilsvarende i deres lomme, uden at skulle indkøbe en separat enhed. M7 s CoreMotion API er åben for alle udviklere , så det er hovedsagelig ligesom at transporterer en meget kraftig bevægelse sporing dims i lommen , der kun er begrænset af de ideer udviklerne kan komme op med.

 

Så i fremtiden vil vi sandsynligvis se kontrollerede spil ( forestille dig en iPhone der fungerer som en controller til en titel som udsendes til Apple TV via AirPlay ) samt alle former for fitness trackere og apps , der kan bruge CoreMotion til at begrænse batteriforbrug eller ændre funktionalitet helt afhængig af udviklerens ønsker.

Apples iPhone 5s er en interessant opgradering, for hvad der er ændret i form af virkelig innovative tekniske fremskridt. Såsom fingeraftryk sensor, kamera og M7.

By |2017-03-10T20:35:22+02:00september 15th, 2013|Apple, Mobil, Nyheder|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar