Afspilning af alle film på Android (.avi, .flv, .mp4, .wmv, Divx

/, Android, Google, Mobil, Software/Afspilning af alle film på Android (.avi, .flv, .mp4, .wmv, Divx

Afspilning af alle film på Android (.avi, .flv, .mp4, .wmv, Divx


film på Android

(.avi, .flv, .mp4, .wmv, Divx)

Er du tit på farten og kunne du tænke dig at have mulighed for at se dine film eller tv serier direkte på din Android telefon eller tablet? Bare rolig du er ikke den eneste, og netop derfor er der også blevet udviklet diverse apps som kan håntere den store efterspørgsel på film og tv serie på mobilen. Der findes mange apps på Android play market, som giver dig mulighed for at vise film, men det er desværre ikke største delen af disse apps der er ubruglige og batterislugende.

film på Android

Personligt vil jeg anbefale dig at bruge programmet MX Player til din Android enhed, så kan du hurtigt og nemt se all film på Android
App’en supportere en stor mægde video formater til direkte afspilning. Den kan blandet andet spille .3gp .avi .divx .f4v .flv .mkv .mp4 .mpeg .mov .vob .wmv .webm .xvid  osv.

udover at denne app stort set afspiller alle filer, så er den utrolig stabil og langt fra lige så batterislugende som de andre produkter på market.  Du har vi instillingerne i programmet mulighed for at få vist undertekster, for stort set alle formater.
MX Player er også optimeret til de nyeste Android mobiltelefoner med flere kernede processor(CPU Cores). Det giver mulighed for udnyttelse af flere kerner på en gang, hvilket vil resultere i bedre decoding af afsplingen.

 

Installation af MX-player

 

  • Gå til Google Play
  • Søg efter MX Player
  • Installer programmet på din Android enhed, så er du klar til afspilning af dine film på få sekunder.
  • Du kan vælge at afspille dine film der er placeret på dit SD-kort, derudover har du også mulighed for at indtaste en URL til en video du ønsker at streame.
By |2017-03-10T20:35:28+02:00september 18th, 2012|Alle indlæg, Android, Google, Mobil, Software|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar