5 råd til bedre udnyttelse af Microsoft OneNote

/, Office, Software/5 råd til bedre udnyttelse af Microsoft OneNote

5 råd til bedre udnyttelse af Microsoft OneNote

5 råd til bedre udnyttelse af Microsoft OneNote

Microsoft’s OneNote er uden tvivl det bedste og mest avanceret notatagning software på market.  Det kan opbevare alle de noter du har behov for og vise dem i en struktrueret og brugervenlig visning. Programmets opsætning og struktur  kan ændres alt efter brugerens behov

 

Men de brugere som benytter Microsoft OneNote på den helt enkle måde,  kender  desværre ikke altid til de scenarier som i høj grad kan øge OneNote effektivitet for dem i dagligdagen. Her er fem tips der kan hjælpe dig med at få mere ud af OneNote, så du kan reducere din stress og blive mere organiseret samt finde mere tid til andre ting i livet.

 

Du kan få OneNote Gratis!

 

Onenote Tips

Vidste du at hvis du har Windows 8, Android, iOS eller Windows phone, så kan du få OneNote helt gratis?.
Det er dog ikke den fulde version som man finder i Microsoft Office suite. Der er en officiel OneNote apps tilgængeligt på Windows 8, Android, iOS og Windows Phone, som er ligger til gratis download i App Store.

Disse apps tillader dig at funktionerne i OneNote. Den eneste begrænsning ligger i, hvor mange noter du kan have. Hvis du regelmæssigt rydder op i dine noter, så vil du kunne holde dig under begrænsningen.

 

Synkroniser din OneNote NoteBooks

synkroniser noter

 

Synkronisering af OneNote notebooks er vejen, hvis du vil kunne benytte dokumentet på flere enheder.  Det vil give dig mulighed for at tilgå og ændre din notebook fra en hvilken som helst enhen. Hvilket  vil spare dig tid og mulige frustrationer.  Seneste version af OneNote kan automatisk synkroniser via Skydrive

Hvis du ikke ønsker at benytte Skydrive,  så kan du i stedet benytte de andre cloud services, som Dropbox eller Google Drive.  Disse tjeneste kan også hjælpe, hvis du oplever problemer med at læse dokumentet på flere enheder, via Skydrive.

 

Tilrettelægge og anvendelse ofte!

OneNote kan blive brug til meget mere en bare simpel notetagning, det kan indeholde alle vigtig information og oplysninger i dit liv.

Dette kan omfatte alt fra at holde styr på en enkel to-do liste for at organisere klient info for en virksomhed. Hvis du støder på noget, der kan være vigtige på både kort sigt såvel som lang sigt, sætte det i OneNote!

Bare husk, at der er en forskel mellem at holde tilfældige daglige notater og holde organiserede noter. Med organiserede noter, vil det være meget nemmere at finde ting, du har gemt. Dette vil gøre OneNote meget mere nyttigt for dig.

 

Perfekt notetagning for studerede

organiser Onenote 

Hvis du er studerende  der ikke har brugt OneNote før, så du seriøst nødt til at tage et kig på det. OneNote organisationsstruktur til noter gør det perfekt for studerende at organisere deres notater efter klasse og emne eller forelæsning. OneNote tilbyder også et stort skabelon, som de studerende kan starte med, og derefter ændre for at opfylde deres egne behov. Microsoft OneNote er simpelthen fantastisk for en elevs behov – lektier lister, hurtige noter, noter, anmeldelser og meget mere.

Derudover er det som studerende endnu mere vigtigt at have et organiseret system, der oprettes til synkronisering, så du er i stand til at få adgang til dine klasse noter, uanset hvor du er. Med organiserede noter, vil det være meget nemmere at finde ting,du har gemt og det vil gøre OneNote meget overskueligt.

 

 

Uregn formler og ligninger

OneNote formler ligninger

Udover at være fantastisk til en række forskellige brugsscenarier,  er OneNote også fantastisk til et par an dre funktioner, som desværre ikke alle kender til. En af dem er OneNote ability som tager sig af matematiske problemer direkte i dine noter. Du kan prøve denne funktioner: bare åben et tilfældigt note og skriv en simpel matematisk ligning som “25/5 =”, men uden anførselstegn. Så snart du trykker  på enter, vil OneNote automatisk beregne værdien for dig. Dette hjælper til at kombinere noter og faktiske matematik arbejde på samme tid.

Microsoft OneNotes matematiske evner nå meget længere end det. OneNote kan også beregne trigonometriske funktioner, logaritmer, radianer, derivater, integraler, og et par andre almindelige matematiske funktioner. Bemærk dog, at nogle af de avancerede matematiske funktioner kun kan findes i den betalte version af OneNote, så din oplevelse kan variere, hvis du bruger en gratis app.

konklusion

Forhåbentlig vil disse fem tips overbevise dig om, at Microsoft OneNote absolut er værd at prøve, eller værd at dykke længere ind i, hvis du er bare en tilfældig bruger.

Hvilken OneNote tip har du? Hvilken notatskrivning løsning bruger du hvis ikke OneNote? Lad os vide i kommentarerne!

By |2017-03-10T20:35:24+02:00maj 18th, 2013|Alle indlæg, Office, Software|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar