5 måder at forbedre indtjening med Google Adsense

/, Homepage/5 måder at forbedre indtjening med Google Adsense

5 måder at forbedre indtjening med Google Adsense

 

Hvis webmaster ønsker at tjene penge på deres hjemmeside, er den nemmeste og hurtigeste måde at benytte Google Adsense. Der findes mange webmaster der dagligt kæmper en kamp for overhovedet at tjene penge på deres hjemmeside, men der findes også mange der tjener hundredvis af penge dagligt med annoncering fra Adsense. Forskellen på disse to grupper er at den sidst nævnte benytter allerede kendte ider og forslag.

Dem, der allerde tjener pengene på Adsense, har samlet en hel del nyttige tips til at hjælpe dem, der ønsker at benytte Adsense som annoncør. Nogle af disse tips har sat skub i det hele og forbedre indtjenin.

Her er 5 måder der beskriver, hvordan du bedst muligt forbedre din Adsense inkomst.
1. Koncentrer dig om et format af Adsense annoncer. Den ene format, der fungerede godt for de fleste er det store rektangel (336×280). Samme format har tendens til at resultere i højere CTR, eller click-through satser. Hvorfor vælge dette format ud af mange, du kan bruge? Dybest set fordi de annoncer vil ligne normale web-links, og folk der er vand til links, vil bare klikkke på disse typer links. De ved eller ved måske ikke at de klikker på din Adsense annoncer, men så længe der er klik, så vil alt være til din fordel.

2. Lav en brugerdefineret Ads. vælg en ads farve der vil gå i et med din hjemmeside. Hvis din hjemmeside har en hvid baggrund, bør du forsøge dig med at benytte hvid til baggrund og ramme på din Google annoncer. Iden bag dette er at få dine annoncer til at ligne dele af hjemmesiden. Dette vil resultere i flere klik fra personer der besøger din hjemmeside.

3. Fjern dine annoncer fra bunden af din hjemmeside, og tilføj dem i toppen af siden i stedet for. Du skal ikke forsøge at gemme dine annoncer, placer dine annoncer steder hvor de let fanger øjet. Du vil helt sikkert blive overrasket flere klik og højre indtjening, hvis du placere din annoncer de rigtige steder. Prøv dig evt. frem med forskellige farver og placeringer.

4.vedligehold links til relevante sider. Hvis du eksempelvis har en side der bliver besøgt mere end andre, kan du benytte denne mulighed for at teste forskellige placeringer samt farver på annoncer. Dette giver dig mulighed for at finde den perfekte annonce enhed til din hjemmeside.

5. Forsøg at automaticere tilføjselen af din Adsense kode på din hjemmeside, ved brug af SSI(Server side included). Spørg din web administrator om din server/webhotel har mulighed for SSI eller ej. Hvordan bruges SSI? Du skal gemme din Adsense kode i et tekst dokument og gem det som ‘adsense text’, derefter skal du uploade dokumentet to Root på din web server. derefter skal du benytte SSI, for at ‘kalde’ koden. Dette tip er en stor tidsbespare, for dem der benytter automatisk side generering.

Det er nogle af de tips, der har fungeret godt, Det er vigtigt at vide dog, at annoncerne vises, fordi det falder i interesse af de mennesker, der har set dem. Så at fokusere på et specifikt emne bør være din primære formål,

Har du andre gode ider eller tips og tricks til Google Adsense, skal du være velkommen til at smide en kommentar herunder.

By |2017-03-10T20:35:30+02:00juli 10th, 2012|Google, Homepage|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar