5 måder at forbedre din Google AdSense indtjening

/, Alle indlæg, Google, Homepage, Wordpress/5 måder at forbedre din Google AdSense indtjening

5 måder at forbedre din Google AdSense indtjening

Google AdSense indtjening

Hvis webmasters ønsker at tjene penge på deres websteder,  findes der en hurtig god måde at tjene penge på, det er nemlig igennem Google Adsense. Der er masser af webmastere der kæmper hårdt for at tjene nogle gode penge gennem deres websteder. Men  nogle af de genier er dem  der nyder tusinde af danske kroner om dagen fra Adsense annoncer på deres hjemmesider. Hvad gør disse webmastere forskelligt fra den anden slags. Forskellen er at de tænker “Out of the box” og experimenter med ny metoder og optimer forskellige annoncer for at opnår højeste mulighed Google Adsnese indtjening og CTR

Dem der tjern masser af penge på online annoncer, kommer med nyttige tips til at hjælpe de mindre med at åbne en større success.

 

Her er 5 måder der virker, til forbedring af Google Adsense indtjening

 

1. Koncentrerer sig om ét format af Adsense annonce. Den ene format, der fungerede godt for de fleste er det Stort rektangel (336×280). Samme format har en tendens til at resultere i højere CTR, eller click-through satser. Hvorfor vælge dette format ud af mange, du kan bruge? Dybest set fordi annoncerne vil ligne almindelige web-links, og folk, der bruger din side vil klikke på dem.  De fleste besøgende på din hjemmeside, vil ikke vide at de klikker på din Adsense, men så længe der er klik, så vil det være til din fordel.

 

2. Oprette en brugerdefineret annoncestil for dine annoncer. Vælg en farve, der vil gå godt med baggrunden på dit websted. Hvis dit websted har en hvid baggrund, så prøv at bruge hvid som farven på din annoncer og baggrund. Ideen til at bruge farverne fra dit website på din Adsense annoncer, for at det kommer til at ligne en del af dit webdesign.

 

3. Fjern Adsense annoncer fra bunden  på siderne på dit websted, og læg dem i toppen af sidderne. Forsøg ikke at skjule din Adsense. Sæt dem på det sted, hvor folk kan se dem hurtigt. Du vil blive forbløffet over, hvordan forskellen mellem placering af dine annoncer kan have indflydense på din indtjening.

4. Vedligehold links til relevante hjemmesider. Hvis du tror, at nogle steder er bedre stillet end de andre, sæt dine annoncer der og forsøge at opretholde og forvalte dem for bedre resultater. Hvis der allerede er masser af Adsense reklamer, så fjern dem, og flyt dem til toppen på alle sidderne. På den måde vil dine besøgende se dine annoncer først, når de tilgår hjemmesiden.

 

5. Prøv at automatisere indsættelsen af din AdSense-koden i websider, der kan benytte SSI (eller server side inkluderet). Spørg din web administrator, om din server understøtter SSI eller ej. Hvordan gør du det? Bare gem din AdSense-kode i en tekstfil, skal du gemme det som adsense tekst, og uploade den til Root(public_html) på webserveren. Derefter brug SSI, så kan du kalde koden på andre sider. Dette tip er en tidsbespare især for dem, der bruger automatiske side generatorer til at generere sider på deres hjemmeside.

 

Disse er nogle af de tips, der har fungeret godt for mange, der ønsker at generere hundredvis og endda tusindvis kroner på deres hjemmesider. Det er vigtigt at vide at annoncerne vises fordi det passer interesse for de personer, der ser dem. Så fokus på et bestemt emne bør være din primære formål.

Bemærk også, at der er mange andre Adsense visere der skriver  om  det samme emne som dig. Det er bedst at tænke på at lave en godt indlæg, der vil være noget anderledes og unikt end dem, der allerede har skrevet om emnet.

 

Dette er tips er givet af dem, der har øget deres Google Adsense indtjening og er bare retningslinjer de har ønsket at dele med andre.

Hvis andre har gjort det, er der intet galt at prøve det ud for dig selv.

 

By |2017-03-10T20:35:28+02:00august 25th, 2012|Adsense, Alle indlæg, Google, Homepage, Wordpress|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar