15 Bedste Google Chrome sikkerheds Extensions

/, Google/15 Bedste Google Chrome sikkerheds Extensions

15 Bedste Google Chrome sikkerheds Extensions

 

Google Chrome Bedste  Sikkerheds Extensions

Google Er allerede kåret som den  met sikreste webbrowser på markedet, men når det kommer til sikkerhed, du kan aldrig være for forsigtig. Vi har samlet 15 Chrome udvidelser, som låser ned Googles browser strammere end Fort Knox.

 

Nogle af disse udvidelser vil måske lyde bekendt for nogle af vores læsere. men hvis sikkerhed og privatliv på nettet er dine primære bekymringer, vil de yderligere udvidelser nedenfor hjælpe dig med at  surfe endnu sikkert rundt på nettet uden bekymringer om privatlivet eller hacking.

sikkerhed på internettet

 

1.Web of Trust (WOT)

 

– Hvis du kun vil benytte ét Chrome sikkerhed udvidelse, så er Web of Trust den extensions du burde vælge. Den udvidelse til Google Chrome WOT viser trafiksignaler som advarsler for hvert link på internettet: grøn for sikker, gult for mistænkelig, og rød for at undgå for enhver pris. De ratings er drevet af feedback fra brugerne, så er du velkommen til at smide dine egne erfaringer eller fordømmelse op, mens du surfer.

 

 

2.SiteAdvisor

 

Ligesom Web of Trust, advarer McAfees SiteAdvisor Chrome udvidelse dig, om det link, du er ved at følge – eller den side du er på – det er sikkert at surfe. SiteAdvisors advarsler, men drives af McAfees sikkerhedsforskning, snarere end crowdsourced feedback fra Web of Trust. Grønne checkmarks betyder sikker, røde X’er betyder risikabelt.

 

 

3.LastPass

 

The LastPass Chrome udvidelse er en robust password manager, der erstatter alle dine separate web logins med et enkelt hovedadgangskode. Så du kun skal huske eller benytte en adgangskode for alle online tjenester. LastPass logger dig ind i resten lagre dine password sikkert og sørger for du automatisk blive logget på alle din tjenester.. Tilmelding til en ny service? LastPass vil generere en stærk adgangskode til dig. LastPass vil færdiggøre det for dig, selvom det er AJAX-baseret. Og alle password data er lokalt krypteret, så selvom LastPass tjenesten er hacket, så er dine passwords i sikkerhed. Stop brug af post-it sedler tapes til skærmen og lade LastPass sikkert huske dine adgangskoder.

 

 

4.Secbrowsing –

 

Den Secbrowsing Chrome udvidelse giver et enkelt, men vital funktion: Det gør, at alle dine browser plug-ins er up to date. Benytter du en gammel et Flash plug-in med en kendt sårbarhed? Så vil Secbrowsing fortælle dig det og bede dig om at opdatere til seneste version. Mangler opdateringen fra udviderne som eksempelvis JAVA, så vil Secbrowsing have en lappe løsning klar indtil problemet blive fixet i en officel opdatering

 

 

5.Click & Clean –

 

The Click & Clean Chrome udvidelse er en nuclear option til sletning af din browserhistorik. Udover at fjerne alle webadresserne fra din browser logs, så vil Click & Clean også slette  en hver cookie, web midlertidig fil, lokale web artefakt, LSO og download historie element fra din browser – om de kunne gøre skade eller ej. Kort sagt, det gør det se ud som om, du aldrig har gennemset internettet før.

 

 

6.Vis Thru

 

– Når du klikker på en forkortet URL fra en service som bit.ly eller TinyURL, du har ingen idé om, hvilken slags hjemmeside (eller sikkerhedstrussel) som du ankommer til. The View Thru Chrome udvidelse skaber mouseover popup der indsætter destinationswebadressen bag de forkortede links. Klik aldrig på blind links igen.
7.KB SSL Enforcer –

Hvis visse websteder eller tjenester tilbyder en Secure Sockets Layer login eller adgang option, vil KB SSL Enforcer automatisk vælge https:// webadresse. De dage hvor man brugte unødvendig ukrypteret web-adresser er overstået.

 

 

8.PasswordFail –

 

For den ekstra paranoid blandt os, advarer PasswordFail Chrome udvidelse, du for  enhver hjemmeside, der gemmer eller sender dit login kodeord som klartekst. Dybest set, hvis en af ​​disse sites er hacket, er din utilsløret adgangskode sidder åbent i en database, klar til at blive prøvet på alle dine andre online konti. PasswordFail lader dig vide, hvis dit password er en lettere hacking mål ved at råbe hjemmesider, der ikke kryptere deres lagrede eller e-mailet passwords.

 

 

9.Kreditkort Nanny –

 

Dette Chrome udvidelse er ligesom PasswordFail undtagen Kreditkortholdere Nanny fremhæver hjemmesider, butik som forsøger at sende dit kreditkortnummer (og andre data) som klar tekst. Faktum er, at mange web transaktion udgør blot e-mail dit kreditkortnummer til administratoren for manuel behandling, hvilket gør kortnummer, dit kort udløbsdato, pin nummer, eller andre transaktionsdata nemt at opfange af sniffere. Kreditkort Nanny hjælper dig med at undgå de online butikker, der er involveret i denne risikabel forretning.

 

 

10.TrustGuard –

 

Sorter af en Better Business Bureau for internettet, bruger TrustPilot Chrome udvidelse kundefeedback at rate online-butikker for deres sikkerhed og forretningspraksis: Rød for at undgå, orange til brug forsigtighed, og grøn for sikker. Hvis du støder på en e-handel websted, der ser sketchy, odds er TrustPilot kan be-eller afkræfte, om det er sikkert at foretage et køb. Og for etablerede steder, der har de aktuelle sikkerhedsproblemer – ligesom når når de er under en hack angreb – TrustPilot vil lade dig vide, hvornår det er sikkert at handle der igen.

 

 

11.Sikker Profile –

 

Det er alt fint og godt ikke at dele dine adgangskoder eller browsingdata med ukendte online-partier, men hvad med de mennesker, der bruger din pc? Secure Profile Chrome udvidelse krypterer og password-beskytter dine Chrome profildata – herunder alle de gemte adgangskoder og form auto-fuldfører – så alle, der får adgang til din maskine ikke også kan få adgang til dine online-konti.

 

 

12. AdBlock

 

Så meget privatliv giver bekymring og et andet sikkerhedsproblem. De AdBlock Chrome-udvidelsen blokke fleste af online reklamer og bannere, især dem der benytter Flash, før downloading. Således vil du browse sikrere og hurtigere.

 

 

13. BugMeNot Lite

 

Næsten hver web site forsøger at få dig til at oprette en konto – og til at spore din adgang historie over internettet – også selvom du kun har planer om at besøge hjemmesiden  en gang. Med BugMeNot Lite Chrome udvidelse, klikker du blot Ctrl + I og de tabsgivende login former vil blive auto-udfyldt med anonyme oplysninger. Du får adgang, men stedet får ingen data. Lyder fair for mig.

 

14. Flashblock

Hvis AdBlock ikke går langt nok, vil Flashblock Chrome udvidelse forhindre enhver Flash-indhold fra lastning på en webside. I stedet er en pladsholder ikon, så du kan låse dem vælge Flash-elementer, du ønsker at se – som videoer – uden at lide gennem afmatning og potentielle sikkerhedsrisici.

 

15. Google Alarm

Måske mere underholdende det hensigtsmæssigt, Google Alarm Chrome udvidelse lyder en skinger sirene alarm når som helst du indlæse en side, hvor Google indsamler browserdata, hvilket vil sige enhver side kører Google Analytics eller Google AdSense. At benytte denne udvidelse for blot et par timer vil illustrere, hvordan ofte Google har deres øjne på dig (og hvor glad du er for denne udvidelse har en lydløs tilstand). Du bør ikke køre Google Alarm i længere tid, men du vil lære en hel del, mens det er i drift.

 

Hvis vi har forsømt en vigtig udvidelse til Google Chrome,  så vil vi meget gerne høre fra dig så vi kan få de bedste værktøjer på listen.

By |2017-03-10T20:35:25+02:00december 22nd, 2012|Alle indlæg, Google|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar